ARKLINK Emballage lagerfører et hav produkter, der hjælper at beskytte varer mod transport skader.

Boblefolie og luftpuder

Boblefolie er en af de billigste måder at beskytte varer under forsendelse og håndtering. Den er meget let at arbejde med og findes i forskellige bredder, størrelser, med og uden perforeringer. Samt, boblefolie kan leveres i antistatisk udgave for brug med følsomme for stød produkter, såsom elektronik komponenter.

Ulemper med boblefolie er at den tager meget lager plads. Luftpuder er ideel løsning til dem, der mangler lagerplads, da luftpuder oppustes, når det er behov for. Der findes flere størrelser, til at vælge imellem, for bedste beskyttelse af dine produkter.

Papir

Der findes flere forskellige beskyttelsespapir typer bl. a. kraftpapir, massivpap, silkekardus, aviskardus, antiskridpapir.

Beskyttelsespapir bruges mest for indpakning af produkter. Den type produkt er især populær blandt detailkæder, hvor papiret bruges for at beskytte varer, samt give et godt udseende.

Massivpap ark bruges som mellemlæg, når produkter stables på en palle. Kan bruges imellem alle former for produkter for stabilisering.

Antiskridpapir bruges som mellemlæg og sikrer at varer ikke skrider og bliver fast på en palle, mens de transporteres og håndteres.

Papir fyld

Vi er lagerførende i papir fyld, der bruges for at udfylde overskydende plads i emballage, så produkter beskyttes og holdes på plads hele vejen ved transport. Papir fyld skal bruges med dispenser eller maskinen, der krøller papir sammen. Vi yder gerne assistance ved valg og opsætning af maskiner til jeres behov.

Bølgepap

Bølgepap er velegnet til emballering af alle mulige genstande. Den er stødabsorberende og beskytter produktet mod skader under transport.
Bølgepaprullerne kan hænges op på et stativ – det sikrer lettere håndtering og emballering.

Kassefyld

Kassefyld bruges for at fylde overskydende plads i f. eks. papkasse eller plastpose.

Hos ARKLINK emballage lagerfører vi papir baseret kassefyld og polystyren kassefyld (EPS).

Papir kassefyld er væskeabsorberende fyld, der bruges for at beskytte produkter med evt. lække eller sammen med farligt gods.

Polystyren kassefyld findes almindelig udgave, antistatisk udgave for brug med følsomt elektronik og bio-nedbrydelig udgave.