Tape

Hos ARKLINK emballage har vi bredt sortiment af pakketape, såsom speciel tape for særlige opgaver. Vores standardsortiment omfatter bl. a. pakketape, afdækningstape, filamenttape, frysetape, lærredstape osv.

Da der findes et hav af forskellige typer tape, derfor kan det være et udfordring for kunder at vælge hvilken type der skal bruges for at komme videre med opgave, de er eller skal i gang. Derfor, har vi lavet en lille guide hvor vi fremhæver forskellige egenskaber af de mest brugte emballeringstape typer. Vores guide kan findes her. Naturligvis, hvis det er ikke klart nok – står vi til rådighed for rådgivning.

Speciel tape efter behov

Hvis man er på udkig af speciel tilpasset tape – klarer vi det også! Der kan være emballeringsopgaver der opfyldes ikke med vores standardsortiment. Derfor tilbyder vi tape produceret efter individuelle behov. Dvs. der er mulighed at tilpasse folie tykkelse, klæbestof, farve, bredde, rulle længde osv.

Tape med tryk

Tape med tryk er en billig måde at markedsføre sig og opnå mere opmærksomhed. Og det er ikke den eneste funktion af tape med tryk. Den bruges bl. a. for:

varesikring – brud på tape signaliserer at indhold skal kontrolleres

advarsel – indikation at indhold er skrøbeligt eller håndteringsinstruktioner

Hos os, kan du bestille tape med tryk i op til 6 forskellige farver. Desuden, tilbyder vi produktion af pakketape med tryk allerede fra 36 ruller!

Tapedispensere og automatiske kartonlukkere

Vi hjælper vores kunder for at vælge netop den emballeringsløsningen, de har behov for. Derfor har vi flere typer af manuelle tape hånddispensere, der bruges med forskellige typer tape. Desuden, yder vi assistance og levering/opsætning af automatiske kartonlukkere.