Bølgepapkasser

ARKLINK emballage lagerfører over 100 forskellige slags bølgepapkasser, der kan straksleveres til vores kunder. Vores standard sortiment omfatter bl. a. standard foldekasser i et eller dobbelt bølgepap kvalitet, bølgepapkasser med automatbund, postæsker, returkasser, transport containere osv.

Speciel produceret bølgepapemballage

Ikke alle kan nøjes med emballage der er produceret på forhånd. Derfor største vores forretningsdel udgør levering af specielt udviklet og produceret bølgepapemballage. Vi yder hjælp med at vælge den korrekte konstruktion, kvalitet og udseende på emballage.

Grundet vores tætte samarbejde med indenlandske som udenlandske bølgepap producenter, er vi yderst attraktiv, når det gælder emballage produceret af pap, og især når der er tale om udstansede emballage, emballage med tryk eller andre “added value” elementer.

Bølgepapkassens konstruktion

Der findes et hav af forskellige papkasser med unik form og kvaliteter. Vi hjælper gerne at vælge den korrekt opbygning så varer der pakkes ind, når sikkert frem.

Man kan finde inspiration i forskellige FEFCO udgave her.

Tryk

Når man bestiller bølgepap emballage i ønsket mål, kan den leveres med eller uden tryk.

ARKLINK emballage er en er de få leverandører der tilbyder tiltryk af kundens logo eller andet grafisk element på emballage fra vores standard sortiment.

Det kan også være billigere at få tiltryk på emballage produceret efter mål, når man skal bruge kun lille parti og vil helst undgå store opstartsomkostninger for tryk klicheer hos producenten.