Om os

ARKLINK emballage er et mindre emballageprodukter grossist beliggende i Silkeborg, placeret centralt på Jylland. Vi er en virksomhed, der eksisterer siden 2014. Eftersom vi har trådt ind i emballagebranchen, kender vi hvor det er vigtigt at emballage leveres i den rigtig kvalitet til den aftalt tiden. Derfor, fokuserer vi på service vi yder, og bestræber os at opnå størst kundetilfredshed.

Hos ARKLINK emballage specialiserer vi sig med emballage produceret efter kundens behov. Vi tiltrækker vores kunder med attraktive priser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Udover emballage produceret efter ordre, lagerfører vi mere end 1.000 forskellige emballageprodukter, der leveres til vores kunder hver dag.

Vores vision

Vores vision er at blive den foretrukne emballage leverandør i hele Danmark. Vi ønsker at være kendt som leverandør, der sætter stor pris for at yde bedst kosteffektiv service altid til tiden.

En af vores største mål er at blive anerkendt som partner, vores kunder kan stole på.

Vores mission

Vi bestræber os for at yde en kvalitetsorienteret totalservice indenfor emballeringsløsninger. Vi tilbyder vores kompetencer til rådighed for at optimere emballage indkøb, forbrug og logistik.

Vores kærne værdier

1. Totalleverandør

Vi leverer et bredt sortiment af emballageprodukter, som dækker næsten ethvert behov indenfor emballering. Derved, opnår vores kunder en fordel med at samle alt indkøb et sted og reducere administrationsomkostninger.

2. Pålidelighed

Vi opfylder vores aftaler. Vores fokus er at levere den rigtig produkt til tiden og dermed opnå kundetilfredshed.

3. Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Vi sætter vægt på kvalitet af vores produkter, vi leverer, samt vores service vi yder.

4. Fleksibilitet

Vi er ikke firkantede som en papkasse. Vi fokuserer på kundens behov og tilbyder den mest effektive og innovative løsninger indenfor emballage.